Количката е празна!

За нас

Кои сме ние?

През последните няколко години, особено след продължителното стоене в къщи, българските домакинства преоткриха кулинарното изкуство и любовта към готвенето. Атрактивни телевизионни конкурси за майстор готвачи, или шеф готвачи, както стана популярно напоследък, дадоха нов тласък на кулинарията и стремежа към приготвяне на атрактивна и вкусна храна.

Ние също сме изкушени от това изкуство и в търсене на подходящи помощници в кухнята, открихме, че на българския пазар все още има празнота що се отнася до висококачествени прибори, съдове и други помагала. Или ако има, те са на прекалено високи цени.

Съдовете и приборите, които ние предлагаме, също не са на ниски цени, напротив. Страмим се да ги правим по-достъпни, но качеството има цена. Всички продукти на нашия сайт се внасят от Германия, и са с гарантирано качество от световноизвестни производители като WMF, Zwilling, Tefal, Kitchen Aid и др. Освен световноизвестните марки, ние търсим и висококачествени продукти, произведени от компании, които не са толкова популярни в България, но вече са наложени на пазара в Германия, Франция и Англия, и цените им са по-достъпни за българските кулинари.

Нашите продукти са подходящи както за лично ползване, така и за подарък. С тях можете да отидете на рожден ден, юбилей, сватба, и да се чувствате спокойни, че този подарък ще бъде високо оценен.

На сайта ни ще откривате и полезни съвети, или пък вкусни рецепти, които ние сами сме приготвяли и гарантираме за крайния резултат и вкус.

Пожелаваме ви приятно пазаруване, а ние оставаме на ваше разположение, ако възникват въпроси или искате да споделите нещо интересно с нас.

Екипът на Топ Шеф ООД